Proposta de plats per endur Festes de Nadal 2021

Us oferim diferents plats per a qualsevol ocasió. Si voleu fer algun plat, que no figuri aquí i no teniu temps per comprar, cuinar, fregar i gaudir de les festes feu-nos l'encàrrec i us cuinem el que vulgueu. Tant sols ho tindreu que escalfar i menjar.

Tots els nostres productes són frescos i acabats de fer.
Només fem plats sota comanda, no tenim estoc, tot el que ens demaneu estarà acabat d'elaborar.
Gaudiu del vostre temps.Terrina de Foie

Ració
Sencera (aprox. 1Kg.)


15,50€
80,00€
Caneló de Nadal
(aprox. 250g.)
15,00€
  Melós de vedella al cabernet sauvignon i parmentier de patata
(aprox. 225g.)
20,00€
  Espatlla de cabrit a baixa temperatura 24,00€
  Espatlla de xai amb patates i cebetes 13,00€
  Pollastre de pagès farcit de Nadal 80,00€
* Suggerències d'emplatat
Consulteu-nos qualsevol altre plat que vulgueu i us vingui de gust per aquestes festes. Tots els plats són elaborats per nosaltres. Per tant necessitem un mínim d'antelació per poder proveir-nos i elaborar-los.


Xec Regal

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer denominat "Contactes" responsabilitat de TICIS, S.L., CIF: B-17557950. La finalitat d'aquest fitxer és la de gestionar i controlar les persones de contacte. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, pot dirigir-se a: Ctra. de Sant Joan, 68  17500 Ripoll (Girona), o bé, enviar un correu electrònic a admin@reccapolis.com

Donar-se baixa de la llista de correu. Si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa a la següent adreça de correu electrònic: admin@reccapolis.com

Avís sobre la confidencialitat de les comunicacions
El contingut d'aquest correu electrònic i dels seus annexes és estrictament confidencial. En el cas que vostè no sigui el destinatari i hagi rebut aquest missatge per equivocació, agrairem que ho comuniquéssiu al remitent, sense difondre, emmagatzemar o copiar el seu contingut.