Proposta de menú de Nadal 2021 per endur

Tots els nostres productes són frescos i acabats de cuinar.

 

Petit aperitiu de

Puré de carbassa i mandonguilla de bacallà

Primer

Sopa de peix i marisc de Nadal
(rap, lluç, sípia, gamba, cloïssa i musclo)

Segon

Terrina d'espatlla de xai al romaní amb canamillana i juliana de pernil

Postres

Lemon Pie

Preu: 35,00€ (*)  IVA inclòs

Cal fer reserva i paga i senyal de 20,00 per persona, al mateix restaurant, transferència bancària o bizum al 679009631.

Truqueu o envieu whatsApp al 972702106, mail reserves@reccapolis.com o facebook  Reccapolis  per reservar. Per poder fer les nostres previsions de compres dels ingredients  necessitem saber en temps la reserva. Màxim 20 de desembre segons existències.

(*) Si voleu canviar algun plat us redefinim el pressupost. Contacteu amb nosaltres telèfon/whatsApp 972702106.

 


* Tots els plats són elaborats íntegrament per nosaltres

Xec Regal

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer denominat “Contactes” responsabilitat de TICIS, S.L., CIF: B-17557950. La finalitat d’aquest fitxer és la de gestionar i controlar les persones de contacte. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, pot dirigir-se a: Ctra. de Sant Joan, 68  17500 Ripoll (Girona), o bé, enviar un correu electrònic a admin@reccapolis.com

Donar-se baixa de la llista de correu. Si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa a la següent adreça de correu electrònic: admin@reccapolis.com

Avís sobre la confidencialitat de les comunicacions
El contingut d’aquest correu electrònic i dels seus annexes és estrictament confidencial. En el cas que vostè no sigui el destinatari i hagi rebut aquest missatge per equivocació, agrairíem que ho comuniquéssiu al remitent, sense difondre, emmagatzemar o copiar el seu contingut.